RAP DÜNYASINDAN HABERLER...

AKON'un SAHNESİ ÇÖKTÜ



Akon, Atlanta'daki konseri sırasında sahnenin çökmesi üzerine, konserini iptal etmek zorunda kaldı.



Konser öncesinde sahne üzerine yerleştirilen ışık sisteminin konser sırasında çökmesi, davulcunun ve birkaç izleyicinin yaralanmasına neden oldu. Akon, sahnenin çöken tarafında olmadığı için bu talihsiz olayı yara almadan kurtardı.



Konser kesinleşmeyen bir tarihe ertelendi.



TIMBALAND'den YENİ ALBÜM



Timbaland, yeni albümü "Shock Value II" için hazırlıklara başladı.



Akon, Linkin Park ve Gwen Stefani'yle çoktan yeni albümü için kayıtlar yapan Timbaland, albümün çıkış tarihi konusunda kesin bir bilgi vermiyor. Ünlü prodüktör şimdilerde The Way I Are'dan da bildiğiniz Keri Hilson'ın önümüzdeki sene çıkacak olan yeni albümü In A Perfect World albümünde çalışıyor.



50 CENT KLİBİNE AMERİKA ENGELİ



50 Cent'in "I Still Kill" adlı şarkısının klibi, Amerikan televizyonlarında adı değiştirilerek yayınlanıyor!



I Still Kill'in adını televizyonda I Still Will olarak değişmesine tepki gösteren 50 Cent şunları söyledi: "The Killers diye bir grup var, fakat televizyonların onlarla nedense bir problemi yok. Guns N' Roses da aynı şekilde. Eğer bir sorun varsa bu önce bana sorulmalıydı."



SNOOP DOGG'un ŞAŞIRDIĞI AN!



MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'nde ekranlara gelen Snoop Dogg ve Avrupa'nın Yeni Sesleri kategorisinin son üç adayı arasında ilginç konuşmalar geçti. Sırayla Estonya, Türkiye ve Romanya'ya duygularını soran Dogg, Yakup'un hayranlarına teşekkür etmesinin ardından canlı yayında enteresan bir olayla karşılaştı. Romanya adına yarışan Firma grubunun üyesi, "Neler hissediyorsun?" sorusuna pantolonunu indirerek cevap verdi.



Snoop Dogg'un cevabı ise gecenin unutulmayacak anları arasında yerini aldı: "Sizin küçük dünyanızda bu önemli bir şey olmalı!"

0 yorum:

Yorum Gönder

Sohbet